Home › Forums › Ticket Products › Event Tickets Plus › Purchase resets stock to negative number
- This topic has 10 replies, 3 voices, and was last updated 9 years, 11 months ago by
Support Droid.
-
AuthorPosts
-
May 10, 2016 at 7:21 am #1112613
Gabor
ParticipantHi there,
I’ve been reading the forum with similar issues but can’t really find a solution. Any purchase resets stock to a negative number and Sold Out! status.
Here is what I did:
1. Created a brand new test ticket: Technikai jegy with stock of 50
2. Bought 3 ticket using direct bank transfer using a different browser where I’m not logged in to wp-admin
3. Purchase went though OK, confirmation email delivered
4. Refreshed event page and now the ticket is in Sold out! state so can’t buy more tickets
5. Checking the backend found that stock is at -3
6. Changed stock to 75 under the Event
7. Verified that stock is at 75 in Woocommerce
8. Refreshed event page in the non-wp-admin browser and verified stock of 75
9. Bought another 6 tickets
10. Ticket sold out again in non-wp-admin browser
11. Stock is -6 on Event and Woocommerce backend Sold 9 (units remaining: -6 pending: 9)Any ideas what is happening and how to resolve this please?
Thanks,
GaborMay 10, 2016 at 7:22 am #1112624Gabor
ParticipantThis reply is private.
May 10, 2016 at 7:24 am #1112634Gabor
May 10, 2016 at 7:25 am #1112643Gabor
May 10, 2016 at 7:25 am #1112647Gabor
May 10, 2016 at 7:26 am #1112648Gabor
May 10, 2016 at 3:15 pm #1112954Andras
KeymasterSzia Gábor!
Ez tényleg egy elég bosszantó hiba! Megpróbálok segíteni megoldani.
Leteszteltem egy helyi környezetben az alap pluginekkel, de nem sikerült reprodukálnom a hibát. Könnyen lehet, hogy egy plugin-konfliktus okozza ezt, esetleg az alkalmazott téma.
Megtennéd, hogy leteszteled a plugineket, hogy kizárjuk a konfliktusokat? Ha egy alapértelmezett témával (pl. twentyfourteen), és csak a Modern Tribe pluginekkel is jelentkezik ez a probléma, akkor homok került a gépbe.
Itt egy részletes leírás ahhoz, hogyan tudod letesztelni a plugin-konfliktusokat.
https://theeventscalendar.com/knowledgebase/testing-for-conflicts/
Ha kész, jelezz vissza, hogy mi lett az eredmény.
Üdv,
AndrásMay 12, 2016 at 5:48 am #1113709Gabor
ParticipantSzia András!
Köszi az infokat, csináltam egy clone site-ot tesztelni és kikapcsolgattam mindent. Aztán a theme-t visszakapcsoltam 2016ról és előjött a probléma.
Milyen irányban tudok elindulni? Valamelyikphp vagy CSS lehet a probléma? Esetleg tudok küldeni valami log-ot neked amit többet elárul? Vagy be tudnál lépni és ránézni? Clone site uh lehet rombolni 🙂
Köszi,
GáborMay 12, 2016 at 1:39 pm #1114026Andras
KeymasterSzia Gábor!
Ha jól értem, akkor amikor csak a Modern Tribe pluginek futottak meg a WooCommerce, és a 2016-os témát használtad, akkor minden rendben volt.
És amikor átkapcsoltad a témát az általad használtra, akkor jött elő a probléma. Jól értem?
Ha ez így van, akkor a téma okoz valami gubancot. Sajnos ez nem a mi területünk, de körbekérdezek, hogy valaki találkozott-e már evvel a problémával és hogy van-e valami megoldás.
Addig is egy másik lehetőség, hogy felveszed a kapcsolatot a téma készítőjével, és jelzed neki a problémát. Valószínűleg ez másnál is előfordul, tehát neki is édeke ezt kijavítani.
(Még annyit le tudsz tesztelni, hogy “normális” WooCommerce termékekkel is előfordul-e ez a hiba. Ez egy extra info lenne a téma készítőjének szerintem.)
Üdv,
AndrásMay 12, 2016 at 1:41 pm #1114027Andras
KeymasterThis reply is private.
May 27, 2016 at 9:35 am #1119778Support Droid
KeymasterThis topic has not been active for quite some time and will now be closed.
If you still need assistance please simply open a new topic (linking to this one if necessary)
and one of the team will be only too happy to help. -
AuthorPosts
- The topic ‘Purchase resets stock to negative number’ is closed to new replies.