Help Desk

Display Settings are not working correctly

  • Posts: 11 Topics: 5 Answers: 1
    | Permalink

    Hi there,

    I have my Display Settings set to Deault View ‘Photo’. When I view my calendar it does not always show in ‘Photo’ view. Sometimes it shows in ‘List’ or ‘Month’ or just now in Firefox shows all Views!

    Weird and random behaviour!

    Would you please take a look here http://www.tamborinemtncc.org.au/events/upcoming/

    and advise.

    Regards,
    Ray

    p.s. on another support item just posted all of my Events are showing ‘as passed’ – just mentioning this in case they are related?

    Posts: 13 Topics: 1 Answers: 1
    | Permalink

    Hi Ray, I took a look but I’m not sure how to reproduce this. What should i do to see this problem?

    Posts: 11 Topics: 5 Answers: 1
    | Permalink

    Hi Peter,
    Thanks for your response.

    If you goto http://www.tamborinemtncc.org.au/events/upcoming/ the Events should display in the ‘Photo View’ as that is what I have set it do in the Events Calendar Display Settings.

    However it is not consistent in how it displays. I just tried now and it showed in list view. I refreshed the page and it showed list view again.
    I tried another browser (IE10) it showed list view.
    I tried Firefox (Ver 22) and it showed list view.

    I would like it to show in Photo View as per the settings.

    Hope I have explained that well enough.

    Regards,

    Ray

    Posts: 13 Topics: 1 Answers: 1
    | Permalink
    Correct Answer

    Ah, I see what you’re getting at.

    The default view only applies to this url:
    http://www.tamborinemtncc.org.au/events/

    http://www.tamborinemtncc.org.au/events/upcomming/ is a url that is designed specifically for list view.

    That means you either want to link people to http://www.tamborinemtncc.org.au/events/ or even specifically to http://www.tamborinemtncc.org.au/events/photo/.

    Posts: 4278 Topics: 105 Answers: 467
    | Permalink

    Hey there Ray, just wanted to follow-up to see if you’d seen Peter’s response. Does this get you where you need to be? Any further questions we can help with?

    Posts: 11 Topics: 5 Answers: 1
    | Permalink

    Hi Rob,
    Thank you for asking. Yes, Peter’s explanation was thorough and answered my query.

    I am still waiting anxiously on an answer to another post..

    https://tri.be/support/forums/topic/events-all-marked-this-event-has-passed/#post-59782

    Neil did respond on the 9th Aug saying it was being worked on.

    Do you have any further update on that one?

    Thanks again for taking the time to communicate.

    Regards,

    Ray Atreides

    Posts: 4278 Topics: 105 Answers: 467
    | Permalink

    Hello Ray! Thanks for confirming on this end. I’ve re-assigned that other thread you reference over to barry, who is following up with the team on our end to get you a reply in as timely a fashion as possible. Please don’t hesitate to email me directly – rob /a/ tri.be – if you find yourself not getting the level of service there you’ve come to expect. Closing this thread out for now though.

    Thanks!

    Posts: 65
    | Permalink

    This topic has not been active for quite some time and will now be closed.

    If you still need assistance please simply open a new topic (linking to this one if necessary)
    and one of the team will be only too happy to help.