Help Desk

Aggregator is erroring out and hitting 100 events but not importing any

  • Posts: 10 Topics: 3
    | Permalink

    The aggregator is erroring out and hitting 100 events but not importing any.
    Has happened over multiple days. Nothing in the logs that I can make sense off to help debug.

    Posts: 10 Topics: 3
    | Permalink
    This reply has been marked as private.
    Posts: 10706
    | Permalink

    Hi, Kathryn. Sorry you’re experiencing this.

    I looked into the log you shared and one of the messages was:

    The aggregator origin “””” contains records, but is not supported and was skipped in the counts.

    I’m not exactly sure how that happens, but sometimes the solution is to delete the scheduled import and re- set it up. Have you tried this yet?

    Also, to be clear, it’s 100 import jobs, not 100 events.

    If you don’t get things figured out by deleting and re- setting up your scheduled imports, please send me a screenshot of your scheduled imports screen.

    Thank you.

    Posts: 7
    | Permalink

    Hey there! This thread has been pretty quiet for the last three weeks, so we’re going to go ahead and close it to avoid confusion with other topics. If you’re still looking for help with this, please do open a new thread, reference this one and we’d be more than happy to continue the conversation over there.

    Thanks so much!
    The Events Calendar Support Team

    | Permalink

The topic ‘Aggregator is erroring out and hitting 100 events but not importing any’ is closed to new replies.