Support Forums

Menus disappear on the event page

  • Posts: 5 Topics: 2
    | Permalink

    Hi,
    It seems when we navigate to the Event page the top menu disappears. Event page is using the same default page template as the rest of the website.
    Do we need to do anything special for the events page?
    Thanks,

    Posts: 4021 Topics: 4 Answers: 763
    | Permalink

    Hi Ramtin,

    Do you have a URL you can share so we can take a look?

    Thanks,
    Jonah

    Posts: 4021 Topics: 4 Answers: 763
    | Permalink

    Have you tried setting your Permalinks to Postname in Settings > Permalinks?

    Posts: 5 Topics: 2
    | Permalink

    Hi Jonah,
    Thanks for getting back to me.
    The site is under construction and you need to login to see the site.
    That being said, I have tested all types of Permalinks without any luck.
    We have a menu in the footer on that page and that doesn’t appear either, so it seems that the page has issues with menus.
    Any thoughts?
    Cheers, Ramtin

    Posts: 4021 Topics: 4 Answers: 763
    | Permalink

    Hi Ramtin,

    Can you send me access through pro [at] tri [dot] be and reference this thread please?

    Thanks,
    Jonah

    Posts: 5 Topics: 2
    | Permalink

    Hi Jonah,
    I just sent you the login details.
    Thanks,
    Ramtin

    Posts: 4269 Topics: 97 Answers: 467
    | Permalink

    Thanks, Ramtin. Just a heads up that these have been received and Jonah will be taking a look today. Thanks for your patience so far.

    Posts: 4021 Topics: 4 Answers: 763
    | Permalink
    Correct Answer

    Hi Ramtin,

    It does work with permalinks set to postname, you just need to update your link to the events page to be http://www.datewithamate.com.au/index.php/events/

    The underlying issue (menu disappearing with default permalinsk) has been identified as a bug and will be fixed ASAP in an upcoming version.

    I hope this helps and let me know if you need anything else.

    – Jonah

    Posts: 5 Topics: 2
    | Permalink

    Hi Jonah,
    Thanks for looking into this for me, but I still cannot see the menus in Firefox and Google Chrome.
    I have not tested it in IE yet though.
    Am I missing something?
    Thanks,

    Posts: 5 Topics: 2
    | Permalink

    Sorry Jonah, my bad!
    I read only half of your response.
    It works with your instructions. LOVE YOUR WORK!
    Thanks again!

    Posts: 4021 Topics: 4 Answers: 763
    | Permalink

    Hey Ramtin,

    Glad to hear that worked! Let us know if you need anything else.

    – Jonah

This thread hasn’t seen any activity for quite some time and we are not accepting further replies.

If you need further help with this or any other issue, please create a new topic (you can of course include a link to this one if that helps to provide additional context) and one of the team will be only too happy to help.